U jednoj školi u Australiji baš su se naljutili na mamu koja je klincu uz ručak spakirala i komadić čokolade

Ostavili su joj poruku na kojoj piše da se ubuduće odluči za zdravije opcije

ZADNJA IZMJENA: svi 7, 2018

Jednu mamu iz Australije, kada je otvorila kutiju u kojoj njezin sinčić nosi ručak u školu, unutra je dočekalo iznenađenje, cedulja na kojoj je pisalo upozorenje učitelja zbog izbora hrane koja se nalazila u kutiji.

Majka osmero djece je za svog trogodišnjeg sinčića koji pohađa nastavu predškolskog odgoja, u kutiju dodala i slatki zalogaj, a škola ju je zamolila da to više ne čini. “Vaše je dijete danas u kutiji za doručak imalo čokoladu pa vas molimo da se ubuduće odlučite za zdravije opcije”.

Javili su se i drugi roditelji da su primili slične poruke

Iako je ohrabrivanje zdravih navika i balansiranih obroka za djecu značajno, ljudi imaju podijeljena mišljenja oko toga kako je reagirala škola. Prijateljica ove majke podijelila je poruku škole na Facebooku i poručila majci da sljedeći dan stavi duplu porciju čokolade i kaže im da se ne miješaju.

Sada se javljaju i drugi roditelji s komentarima da su i oni primili slične poruke zbog dodavanja slatkog zalogaja u posudu s ručkom ili zbog sendviča namazanog pekmezom. Taktika škole više izgleda kao poruka djeci da su učinili nešto loše nego ohrabrivanje zdravih navika prehrane, piše Popsugar.

Eva Benedik
Telegram autor
1960 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program