Ova kujica čeka da je netko udomi. Nakon ovog videa u kojem pokazuje kako sjeda, samo je pitanje vremena

Mayah se nalazi u azilu u Georgiji, u SAD-u. Urnebesna je

ZADNJA IZMJENA: lis 22, 2019
Foto: screenshot Facebook

Kujica Mayah iz azila LifeLine Animal Project, koji se nalazi u Georgiji u SAD-u, uspjela je tamo šarmirati sve volontere svojim – sjedenjem. Naime, Mayah ima poseban način sjedenja. Umjesto da se smjesti kao svaki normalan pas, ona sjedi samo na zadnjim nogama, s prednjima u zraku pa izgleda poput merkata ili neke omanje dlakave osobe.

“Bili smo oduševljeni kada smo otkrili što može”, rekla je jedna od volonterki iz azila, Kaitlyn Garrett za The Dodo i dodala: “Svi smo se zaljubili u nju i u njezin blesavi način sjedenja”. S nadom na će joj naći novi dom, iz azila su na Facebooku objavili njezin video. Urnebesna je.

Spasili su je iz dilerskog gnijezda

Inače, Mayah nije imala običan život. Policija ju je spasila tijekom jedne racije u kojoj su upali u kuću dilera droge. Smjestili su je u azil, u kojem su saznali da ima devet godina i da se odlično slaže baš sa svima.

Kako pišu na Facebooku, tko god dođe odmah se njim sprijatelji, a pokazalo se da nema ni problema s drugim psima, što je zapravo čini savršenom za udomljavanje. Mayah trenutno još uvijek čeka da je netko udomi, a nakon ovog videa malo je vjerojatno da neće.

Željka Orešković
Telegram autor
1214 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program