Opet se javio Trumpov doktor: ‘Predsjednik više nema simptome i razvio je antitijela za COVID-19’

Navodi i kako je Trump ujutro izjavio kako se 'osjeća sjajno'

ZADNJA IZMJENA: lis 7, 2020
Foto: AFP
Što se upravo događa s koronavirusom:

U redovnom izvještaju o zdravstvenom stanju predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, njegov doktor Sean P. Conley napisao je kako Trump više od 24 sata nema nikakvih simptoma, da je stabilno te da su u njegovom organizmu zamijećena antitijela za bolest COVID-19.

Vijest je objavila Bijela kuća na svom profilu na Twitteru, a Conley u izvješću navodi i kako je Trump ujutro izjavio kako se “osjeća sjajno”. Tvrdi kako predsjednik već četiri dana nije imao vrućicu, da mu je dišni sustav stabilan te da nije bilo potrebe da mu daju dodatni kisik.

Na kraju izvješća dodao je i kako će i dalje pozorno nastaviti pratiti zdravstveno stanje Donalda Trumpa.

Bio je u i bolnici

Trump je prošlog tjedna, u noći s četvrtka na petak, na Twitteru objavio da je pozitivan na COVID-19, kao i njegova supruga Melanija te da ide u karantenu. Ubrzo nakon toga prebačen je helikopterom u vojnu bolnicu Walter Reed gdje je primio eksperimentalni lijek.

Iz bolnice je izašao jučer pritom izvevši šou. Noseći bijelu kiruršku masku, Trump je podignuo palac gore i mahnuo novinarima dok je iz helikoptera išao prema Bijeloj kući. Nakon što se stubištem popeo na južni trijem Bijele kuće, skinuo je masku te pozirao za fotografiranje i snimanje, također uz podizanje palčeva i mahanje.

Prije izlaska iz bolnice na Twitteru je napisao građanima kako ne bi smjeli dopustite da im koronavirus upravlja životom te da se osjeća “bolje nego prije 20 godina”.

Andrej Dimitrijević
Telegram autor
217 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program