Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Život

Naletjeli smo na video dvije cure dok jedu ljutu papričicu, i dosta smo sigurni da se radi o najglupljim osobama na YouTubeu

Lizzy i Sabrina jedu papričicu, a onda sve kreće nizbrdo

curke2
Pošalji Podijeli Tweetaj

Amerikankama Lizzy i Sabrini mora se priznati jedna stvar – da su hrabre. Hrabre jer su odlučile probati najljuću papričicu na svijetu i hrabre jer su, iako su vidjele kakvim idiotima realno ispadaju na ovoj snimci, svejedno odlučile staviti je na YouTube.

Snimka počinje bezbrižno i zabavno; dvije zgodne, dobro građene cure u topićima sjede u vrtu i spremaju se na izazov. Pojest će Carolinu Reaper, najljujuću papričicu ikad, i vidjeti što će se dogoditi, a sve za svoje YouTube kanale.

A onda stvari samo kreću nizbrdo. Od iritantnog skakanja i vrištanja, koje s vremenom postaje sve iritantnije, odjednom stvar postaje ozbiljno poremećena. Sabrina, koja očito ima astmu ili neki problem s disanjem zbog kojeg mora koristiti inhalator, počinje se ozbiljno gušiti, histerizirati da umire, plakati, bljuvati… Apsurdnosti situacije ne pomaže ni glas nekog tipa koji sve snima, a koji umire od smijeha i izbliza snima Sabrinino slinjenje.

Završava dosta jadno

Cijela stvar završava dosta jadno – Sabrina leži u krevetu prikopčana na neki kisik, dok Lizzy povraća u kupaonici i nije joj jasno kakve su joj to crvene fleke po tijelu. Pouka: ne jedite najljujuću papričicu na svijetu ako niste sigurni kako će to utjecati na vaše disanje.

Pouka 2: možda nije najzgodnija stvar, recimo dok jednog dana tražite posao, da vas potencijalni poslodavac prepozna kao onu curu koja je bljuvala, histerizirala i slinila po internetu. Doduše, curke imaju više od pet milijuna pregleda samo na YouTubeu, tako da su očito uspjele to što su htjele.

Podijeli 4 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani