Mačak Gnocchi se uvukao u branik automobila i nekim čudom neozlijeđen preživio vožnju

Životinja se sklupčala na toplome, prolaznici su je tek primijetili

ZADNJA IZMJENA: velj. 29, 2016
Foto: Facebook/County of San Diego Department of Animal Services

Sijamska mačka Gnocchi preživjela je vožnju u automobilu dugačku gotovo 13 kilometara nakon što se zavukla u njegov branik i ostala tamo zatočena, prenosi The Huffington Post.

Odjel za pomoć životinjama okruga San Diego u svojoj Facebook objavi naveo je kako se mačka sklupčala unutar vozila koje je bilo parkirano u blizini njenog doma u Santeeu. Vlasnik automobila odlučio se provozati i nije bio svjestan da se mačka nalazi u braniku.

Tijekom vožnje kroz Grantville prolaznici su primijetili mačku koja je visila s branika te su upozorili vozača. Mačku su zatim oslobodili uz pomoć pajsera.

‘Lagano lupite po haubi ili potrubite’

“Nevjerojatno, ali mačka je u redu”, stoji u objavi koju je Odjel podijelio na Facebooku. Navodi se kako je Gnocchi čipiran te je zahvaljujući tome u petak vraćen svojim vlasnicima.

Cat Survives Harrowing Ride Stuck in the Bumper of a CarWhen a woman got into her car in Santee and drove away, she…

Posted by County of San Diego Department of Animal Services on 26. veljače 2016

Daniel DeSousa, voditelj Odjela za pomoć životinjama, podsjetio je vlasnike automobila da životinje vrlo lako mogu ostati zatočene unutar vozila i uputio im upozorenje na koji se način ubuduće mogu izbjeći slični incidenti.

“Ako parkirate vozilo na otvorenom, lagano lupite po haubi automobila ili lagano stisnite trubu kako bi životinje koje traže toplinu vašeg motora u automobilu pobjegle”, rekao je DeSousa za San Diego County News Center.

Matej Devčić
Telegram autor
1433 članka Više o autoru