Još troje djelatnika Vinogradske ima koronu, u samoizolaciji ih je 21

Do daljnjega su otkazani svi pregledi i kontrole, a primaju se samo hitni slučajevi

ZADNJA IZMJENA: ruj 10, 2020
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Što se upravo događa s koronavirusom:

U KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu potvrđeni su novi slučajevi zaraze koronavirusom. Ravnatelj bolnice Mario Zovak izjavio je da imaju još troje pozitivnih djelatnika i 21 u samoizolaciji.

Zovak je za 24 sata kazao da su do srijede imali devet pozitivnih djelatnika, dok ih je 16 bilo u samoizolaciji. „Nakon današnjih testiranja zbog slučaja dviju pozitivnih pacijentica koje su ujedno i prve pozitivne pacijentice kod nas, imamo još troje pozitivnih naših djelatnika i 21 u samoizolaciji”, kazao je, dodavši da je pozitivna i jedna pacijentica na odjelu intenzivne njege koja je potpuno asimptomatska.

Bolnica se reorganizira

Kako smo ranije pisali, virus je u Kliniku ušao preko dvije pacijentice koje nisu međusobno povezane i nisu bile dužne donijeti negativan test pri dolasku. Do daljnjega su, ujedno, otkazani svi pregledi i kontrole, a primaju se samo hitni slučajevi.

Ravnatelj bolnice, pišu 24 sata, poručuje da će se, unatoč relativno velikom broju zdravstvenih djelatnika koji neko vrijeme neće moći raditi, bolnica uspješno reorganizirati.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program