I Miroslav Škoro mora u samoizolaciju. Kaže da je zbunjen čudnim tumačenjima i mjerama

Ipak kaže da će preporuke liječnika poštivati i biti kod kuće do 29. listopada

ZADNJA IZMJENA: lis 16, 2020
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Miroslav Škoro mora u samoizolaciju do 29. listopada. Naime, on je jedan od saborskih zastupnika koji su bili na sjednici Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj je bio i koronom zaraženi SDP-ovac Franko Vidović.

Škoro je najnoviju vijest o situaciji u kojoj se našao objavio na svom Facebook profilu. No, u objavi je istaknuo kako mu baš nije najjasnije zašto on mora u samoizolaciju, a netko drugi ne.

Čudna tumačenja i mjere

“No, ne idu svi sa sastanka u samoizolaciju – liječnik tvrdi da se Covid 19 ne širi aerosolno. Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana. Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući”, napisao je Škoro.

A potom se osvrnuo i na odluku o prisilnoj stanci u Hrvatskom saboru. “Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj”, zaključio je.

Samoizolacija do 29. listopadaNakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu,…

Posted by Miroslav Škoro on Friday, October 16, 2020

Zdravka Grund
Telegram autor
1857 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program