Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Sport

Ovako se Ibrahimović sukobio s novinarom (kojeg baš i nije zanimao nogomet)

'Dobivam dodatan poticaj ako to vas boli', poručio je Ibrahimović

Zlatan Ibahimović
Pošalji Podijeli Tweetaj

Švedska nogometna reprezentacija u subotu će odigrati utakmicu 7. kola kvalifikacijske skupine G na gostovanju kod Rusije. Bila je to izvrsna prilika novinarima da pitanja upute Zlatanu Ibrahimoviću.

No, jedan od njih skrenuo je s teme pa je ponajboljeg svjetskog napadača odlučio upitati i nešto o njegovim aktivnostima izvan nogometa. Konkretno o njegovim poslovanju s mirisom kojeg je lansirao na tržište kao i kolekcijom odjevnih predmeta u suradnji s Dressmannom, lancem dućana muške odjeće. Upitan koliko mu to sve znači, novinar Olof Lundh dobio je odgovor:

“Prema vama ja ne bih smio zarađivati novac. Ne kažete li svaki puta kada se takvo što dogodi: ‘Nema li on dovoljno novca?'”

Zadovoljstvo u boli

Nastavak razgovora dvojice otkrio je detalje sukoba koji očito traje neko vrijeme i prema kojem švedski nogometaš novinaru zamjera upletanje u njegove aktivnosti izvan travnjaka. A onda je uslijedio zaključak:

“Vjerujte mi, meni novac ne treba. Radim to jer me zabavlja, meni je to nova avantura. Ako vi pritom osjetiti ‘ubod’, moje je zadovoljstvo još veće. Situacija je jednaka igranju nogometa, dobivam dodatan poticaj ako to vas boli. I boljeg osjećaja od toga nema.”

Potom se ustao i napustio sobu za sastanke. Konferencija za medije time je završila.

Pročitaj i ovo  
Podijeli 91 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani