Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Sport

Ivica Kostelić bi volio još jednom odskijati slalomsku utrku na Medvednici

'Odluka o prestanku karijere bit će mi vrlo teška,' kazao je Kostelić

29.02.2016., Zagreb - U Novinarskom domu odrzana je sjednica HZSN a na svecanom dijelu dodijeljene su godisnje nagrade i priznanja HZSN-a. Dodijeljeno je 6 priznanja; za novinsku i TV reportazu, izdavastvo, intervju, suradnju s medijima, najbolju press sluzbu i 2 posebna priznanja, te nagrade za novinara godine i zivotno djelo. Priznanje za suradnju s medijima primio je proslavljeni hrvatski skijas Ivica Kostelic te je potpisan i godisnji ugovor s turistickom agencijom BTravel d.o.o. Ivica Kostelic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Pošalji Podijeli Tweetaj

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić stigao je u Zagreb primiti nagradu sportskih novinara za suradnju s medijima. Ove sezone muče ga ozljede, a u Svjetskom kupu skupio je tek 36 bodova.

“Ovo mi je vrlo drago priznanje jer i ja i sportski novinari dijelimo istu strast za sportom i istinom već desetljećima. Vi kao sportski novinari imate prednost pred svima ostalima jer se bavite samo istinom i zato je vaš posao jedan od najboljih uopće”, kazao je Ivica, koji je odao počast preminulim skijaškim novinarima Borisu Mutiću i Nenadu Mariniću, ali i kazao kako još nije spreman prekinuti sa skijaškom karijerom.

‘Koljeno sve više boli’

“Odluka o prestanku karijere bit će mi vrlo teška, skijanje je moj život i uvjeram vas da bi, da nije zdrastvenih problema, vjerojatno skijao do sljedećih Zimskih olimpijskih igara 2018. godine. No, koljeno sve više boli i svjestan sam da ću uskoro morati donijeti neke odluke. Priznat ću vam da me ipak jako privlači mogućnost da još jednom odskijam utrku Svjetskog kupa na Sljemenu”, kazao je Kostelić.

Podijeli 0 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani