Ivanka Mazurkijević otvorila novi Eurospin

ZADNJA IZMJENA: ruj 11, 2020

Službeno je otvorena i četvrta Eurospin trgovina u Hrvatskoj! Ovaj hrvatski lanac talijanskih korijena odsad je dostupan i u Velikoj Gorici, na adresi Ulica dr. Jurja Dobrile 1c

Posebna gošća na otvorenju bila je Ivanka Mazurkijević, poznata umjetnica i kantautorica koja već dugi niz godina živi u Velikoj Gorici.

Službeno je prerezala vrpcu i pozvala svoje sugrađane da iskuse Pametnu kupnju: „Sviđa mi se raznolikost i ekonomičnost Eurospinove ponude. Pozivam sve svoje Velikogoričane na kupnju uz puna kolica ali i novčanik!“ Uz Ivanku Mazurkijević, voditelj Luka Bulić je upoznao sve prisutne s Eurospinovom filozofijom, dok je najmlađe zabavljao mađioničar Jozo Bozo.

Puna kolica i novčanik!
Zahvaljujući modelu Pametne kupnje, kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda, a osigurana mu je raznolikost i ekonomičnost asortimana. Eurospinove police prepune su prehrambenih i neprehrambenih vlastitih robnih marki.

Pritom su ostvarene suradnje s brojnim lokalnim dobavljačima i proizvođačima kako bi se zadovoljile potrebe lokalnog stanovništva. Dosadašnje kupce oduševili su bogati odjeli koji se svakodnevno nadopunjuju svježim proizvodima, a samo neki od njih su Mesnica, Delikatesa, Pekarnica te Voće i povrće.

Eurospin u Hrvatskoj
Nakon Velike Gorice, Eurospin nastavlja otvarati poslovnice diljem Hrvatske. Do kraja 2020. planirana su otvorenja u Zagrebu, Križevcima i Poreču, a za iduću godinu su najavljena otvorenja 20-ak poslovnica uz oko 500 novih radnih mjesta u Hrvatskoj.

Sve o trgovinama i robnim markama saznajte na službenoj web stranici te Eurospinovim društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Telegram Promo
Telegram autor
994 članka Više o autoru