Uhićena i treća osoba koja je, osim specijalca i bivšeg policajca, sudjelovala u iznudi poduzetnika

Još se ne zna identitet treće osobe

ZADNJA IZMJENA: sij 22, 2020
Foto: Ilustrativna fotografija uhićenja/Pixsell

Jutarnji je upravo objavio da je uhićena i treća osoba za koju se sumnja da je sudjelovala u pokušaju iznude poduzetnika iz Zaprešića prije desetak dana.

Dosad su uhićeni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko Andrija Vrhovac te bivši policajac i glumac serije KT2 Leon Lučić, koji se još uvijek nalazi u bolnici s teškim ozljedama nakon tučnjave.

Zasad nije poznat identitet osobe ni funkcija, a Jutarnji piše da se navodno radi o bivšem vojniku. No, tu im informaciju nitko još nije potvrdio. Sinoć mu je, navodno, pretražen stan, a danas se nastavlja kriminalističko istraživanje.

Što se dogodilo

Inače, policija od početka sumnja da je u pokušaj iznude upletena i treća osoba, samo dosad nisu uspijevali otkriti o kome se radi. Koliko je zasad poznato, trojac je pokušao iznuditi 100 tisuća eura od poduzetnika koji je sve prijavio policiji.

S policijom je dogovoreno da se novac označi kako bi počinitelji bili uhićeni. Umjesto da dođe do toga, poduzetnik je, tvrdi policija, sam dogovorio klopku tijekom koje je došlo do tučnjave između njega i njegova tjelohranitelja te Lučića i specijalca koji je bio s njim. Lučić je nakon incidenta završio u bolnici u teškom stanju.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program