Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Politika & Kriminal

U Juventusu predviđaju da bi transfer Paula Pogbe sljedeće godine mogao srušiti sve rekorde

'Nekoć 'lude' kupnje danas su u potpunosti normalne', tvrdi Marotta

Juventus' French midfielder Paul Pogba reacts during the UEFA Champions League Final football match between Juventus and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015.     AFP PHOTO / OLIVER LANG
Pošalji Podijeli Tweetaj

Juventusov glavni izvršni direktor Giuseppe Marotta tvrdi da će najvredniji eksponat njegove svlačionice Paul Pogba u sljedećoj sezoni sigurno biti vrijedan rekordnog iznosa dođe li do njegova transfera.

Torinski klub je ove godine odbio 80 milijuna eura vrijednu Barceloninu ponudu za francuskog veznjaka, a prema nekim navodima medija Chelsea je nudio i više. Sve to sljedeće godine neće biti dovoljno nastavi li Pogba igrati nogomet na visokoj razini.

Sto milijuna neće biti dovoljno

“Uočio sam promjene koje se zbivaju na tržištu i mogu reći da će sljedeće godine vrijednosti rasti za 30 ili 40 posto. Uočio sam i da je englesko nogometno prvenstvo postalo bogatije i da su obavljene kupnje nekih igrača za cijene koje bi do nedavno bile ‘lude’, a danas su u potpunosti normalne”, izjavio je Marotta i okrenuo se 22-godišnjaku koji plijeni igrama:

“Predviđam još veće poslove sljedeće godine, a bude li Pogba na razini izvedbi iz prošle sezone, onda sto milijuna eura neće biti dovoljni za njegovu kupnju”, izjavio je Marotta.

Podijeli 0 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani