Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Politika & Kriminal

Istra: Našli nestalu četverogodišnju djevojčicu Anamariju, nekoliko stotina ljudi je tražilo cijelu noć

Djevojčica je nestala sinoć oko 19 sati, a našli su je dva kilometra od kuće

nestala djevojčica anamarija zović
Pošalji Podijeli Tweetaj

PIĆAN – Četverogodišnja djevojčica Anamarija Zović iz Pićna pronađena je jutros neozlijeđena u blizini mjesta Gračišće, nakon cjelonoćne potrage.

Nakon potrage koja je trajala cijelu noć, jutros oko 7.40 sati oko 300 metara od Gračišća pripadnik dobrovoljnog vatrogasnog društva i pripadnik Državne uprave za spašavanje pronašli su sinoć nestalu četverogodišnju djevojčicu iz Pićna, izvijestila je jutros istarska policija. Djevojčica je pronađena 500 metara od ceste, odnosno dva kilometra od njezine kuće u stanju šoka ali neozlijeđena, uz male ogrebotine.

Šetala sa psićem

Istarska policija je dojavu o nestanku zaprimila od roditelja tijekom večeri, a nakon informacije o nestanku djevojčice, koja je posljednji put bila viđena oko 19 sati kada je šetala s psićem, sinoć je pokrenuta potraga u kojoj je sudjelovalo više stotina ljudi.

Prema podacima policije, djevojčica je bila obučena u majicu sa slikom lutke i zelene kratke hlače te je imala narančaste sandale.

Nekoliko stotina susjeda, vatrogasaca, lovaca, pripadnika Gorske službe spašavanja, policajaca opremljenih termovizijskim kamerama i svjetiljkama cijelu noć pretraživalo okolicu Pićna ne bi li pronašli 4-godišnju djevojčicu.

Pomagali i psi tragači

Pomagali su im i psi tragači, ali djevojčicu su uspjeli naći tek ujutro.

Policija je molila sve građane, a naročito mještane Pićna da, ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom o nestaloj djevojčici, to jave najbližoj policijskoj postaji.

Podijeli 646 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani