Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Politika & Kriminal

Tomislav Karamarko poručio da će HDZ pobijediti kad god bili izbori

Leko je za idući tjedan sazvao izvanrednu sjednicu Sabora

09.08.2015., Sinj - Jubilarna 300. Sinjska Alka. 
Sinjska alka je hrvatska viteska igra. Odrzava se svake godine u nedjelju u prvoj trecini mjeseca kolovoza u Sinju, na godisnjicu pobjede nad turskim osvajacima 14. kolovoza 1715. Na taj dan je 700 hrvatskih vojnika iz Sinja uspjelo odbiti navalu vojske turskog seraskera Mehmed-pase Celica koja je brojala 60.000 vojnika. Tomislav Karamarko. 
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Pošalji Podijeli Tweetaj

Kako je jučer Telegram neslužbeno doznao, parlamentarni izbori u Hrvatskoj bit će održani 15. ili 22. studenog. Na zahtjev Vlade predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko jučer je sazvao izvanrednu sjednicu Sabora, koja će početi u utorak, 8. rujna.

Iako se sazivanje izvanredne sjednice u zadnje vrijeme spominjalo u kontekstu raspuštanja Sabora ne bi li se održali izbori, zastupnici vladajuće koalicije tvrde da se Sabor neće raspustiti na izvanrednoj sjednici, već će nakon 15. rujna sazvati novu, redovitu sjednicu.

U HDZ-u zadovoljni vjerojatnim datumima izbora

Informaciju o tome da će predsjednici Republike predložiti održavanje izbora najkasnije 15. studenoga, vladajući nisu željeli komentirati niti govoriti o tome kada će Sabor biti raspušten.

U HDZ-u su zadovoljni rješenjem da se na izbore ide između kraja listopada i sredine studenog, a i šef stranke Tomislav Karamarko potvrdio je da im takva odluka odgovara. Također, poručio je da će HDZ pobijediti kad god predsjednica odredi datum izbora, piše Večernji list.

Podijeli 429 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani