Policija u Dubrovniku uhvatila dvojicu manijaka. Dirali su curice od 8, 9 i 12 godina

Jedan ima 49 godina i građevinski je radnik iz BiH, drugi je 59-godišnji pomorac iz Dubrovnika

ZADNJA IZMJENA: ruj 10, 2020

Dubrovačka policija uhvatila je dvojicu seksualnih zlostavljača u svega nekoliko dana. Obojica su odlukom suda završila u istražnom zatvoru.

Najprije je, kako je javio Dubrovački dnevnik, priveden 45-godišnji građevinski radnik iz BiH, koji je u više navrata po intimnim dijelovima tijela dirao dvije mlađahne sestrice. Jedna ima svega osam godina, a druga 12.

Djevojčice su sve ispričale majci koja je slučaj prijavila policiji. Inače, 45-godišnjak je u Dubrovniku boravio u susjedstvu obitelji čiju je djecu zlostavljao.

Uhvaćen i 59-godišnji pomorac

Policija mu je prijavom na teret stavila spolnu zlouporabu djece mlađe od 15 godina, a sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio mu je istražni zatvor.

Za isto kazneno djelo, spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina, prijavljen je i 59-godišnjak, inače pomorac. On je, kako doznajemo, svoju susjedu, djevojčicu rođenu 2011., seksualno zlostavljao ove i prošle godine. Tužiteljstvo je priopćilo da je kazneno djelo na njezinu štetu počinio lani u lipnju, te tijekom srpnja, kolovoza i rujna ove godine.

I on je svoju žrtvu dirao po intimnim dijelovima tijela. Nakon što je majci ispričala što joj susjed radi, i ovaj slučaj prijavljen je policiji. Obojici pedofila prijeti do 10 godina zatvora.

Ana Raić Knežević
Telegram autor
2062 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program