Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Politika & Kriminal

Onaj prevarant, koji je novinarki Provjerenog prijetio da će završiti kao Pukanić, osuđen je na 10 mjeseci zatvora

Ema Branica je u emisiji Provjereno razotkrila Tita Grubića

Pošalji Podijeli Tweetaj

Zbog prijetnji reporterki emisije Provjereno Nove TV Emi Branici da će završiti kao Ivo Pukanić, Tito Gubić danas je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na 10 mjeseci zatvora, javlja Nova TV.

Ema Branica je u emisiji Provjereno razotkrila Tita Gubića koji je, predstavljajući se kao žena, s psihički nestabinim muškarcem starije životne dobi potpisao ugovor o doživotnom uzdržavanju, a zatim i o životnom partnerstvu. Samo sat vremena kasnije, starac je završio u bolnici u komi. Nedugo zatim je preminuo, a Tito Gubić postao je legalni nasljednik i vlasnik trokatnice u Dubravi u Zagrebu.

Oko 120 kaznenih prijava

Reportaža o ovoj prilično bizarnoj priči otkriva kako se Gubić, koji je navodno promijenio spol, predstavljao kao medicinska sestra, zavodio stare i psihički nestabilne osobe radi stjecanja imovinske koristi te da je protiv njega, prema riječima detektiva i bivšeg policajca koji ga je pratio, već podignuto oko 120 kaznenih prijava.

Nakon priče Provjerenog, u kojoj je između ostalog, grafolog utvrdio da je potpis u ugovoru o doživotnom uzdržavanju s posljednjom žrtvom falsificiran, uslijedile su prijetnje novinarki. Tijekom snimanja reportaže, 28. rujna, Gubić joj je zaprijetio da će završiti kao Ivo Pukanić, pokojni vlasnik tjednika Nacional, koji je ubijen 2008. godine u eksploziji auto-bombe u blizini sjedišta Nacionala u ulici Stara Vlaška u Zagrebu.

 

 

Podijeli 4 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani