Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Politika & Kriminal

Legenda country glazbe Willie Nelson i srednji sin predsjednika Cartera pušili su travu na krovu Bijele kuće

Willie Nelson u intervjuu je potvrdio glasine

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 20: Musician Willie Nelson performs onstage during Global Green USA's 10th Annual Pre-Oscar Party at Avalon on February 20, 2013 in Hollywood, California.   Alexandra Wyman/Getty Images for Global Green/AFP
Pošalji Podijeli Tweetaj

Legenda country muzike i aktivist za legalizaciju kanbisa Willie Nelson magazinu GQ dao je intervju u kojem je otkrio nekoliko prilično zanimljivih stvari. Nelson je ležerno potvrdio glasine koje kruže desetljećima – da je pušio travu na krovu Bijele kuće sa sinom tadašnjeg predsjednika Jimmyja Cartera.

Kao što piše u članku, Nelson je ispričao ovu priču u svojoj autobiografiji i to priznao u beskrajnim TV intervjuima. U svojoj autobiografiji 1988. on opisuje kako je “tamo gore” s pivom u jednoj ruci i marihuanom u drugoj dobio pogled koji se ne može dobiti nigdje drugdje.

Prvi puta potvrđeno da je to bio Carterov sin

U 2015. on je ponovno opisao taj događaj, rekavši kako je njegov prijatelj, koji je bio insajder Bijele kuže, došao na vrata njegove spavaće sobe i ponudio mu privatnu turneju. Njegov je prijatelj tada izvukao joint, a ostalo je povijest.

Identitet tog Nelsonovog prijatelja nikada nije bio otkriven, ali u intervjuu za GQ Nelson je na pitanje novinara je li to bio Chip Carter, predsjednikov srednji sin, Nelson je odgovorio: “Bili smo tamo, i to je bilo tamo, zašto ne… I pogled s krova je bio odličan”. Nelson još uvijek nije siguran kako je priča izašla u javnost. Taj dio, barem za sada, ostaje misterija.

Podijeli 2 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani