I Trumpov savjetnik je pozitivan na koronu

Stephen Miller se više puta testirao ovih dana, no posljednji nalaz mu je pozitivan

ZADNJA IZMJENA: lis 7, 2020
Foto: AFP
Što se upravo događa s koronavirusom:

Savjetnik u Bijeloj kući Stephen Miller rekao je u utorak da je pozitivan na koronavirus što je najnoviji slučaj zaraze tim virusom u najužem krugu američkog predsjednika Donalda Trumpa.

“Tijekom posljednjih pet dana radio sam na daljinu i bio u samoizolaciji. Testovi su bili negativni svaki dan do jučer”, rekao je Miller. Naveo je i da je danas nalaz bio pozitivan na koronavirus i nalazi se u karanteni. “Danas sam bio pozitivan na COVID-19 i nalazim se u karanteni”, poručio je.

Millerova supruga je bila pozitivna u svibnju

Trump se vratio u Bijelu kuću u ponedjeljak nakon što je tri noći zbog zaraze koronavirusom proveo u vojnoj bolnici Walter Reed pozvavši Amerikance da se ne boje koronavirusa, te da ne dopuste da im zavlada životima. Pandemija koronavirusom u SAD-u ubila je više od 210 000 ljudi, što je više nego u bilo kojoj drugoj zemlji.

Zamjenik tajnika Bijele kuće Brian Morgenstern rekao je CNN-u kasno u utorak kako u Bijeloj kući nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom, osim Millera. Millerova supruga Katie Miller, glasnogovornica potpredsjednika Mikea Pencea, u svibnju je bila pozitivna na koronavirus.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program