Maras na Fejsu malo hofira Pernaru pa svi sad pričaju o mogućoj koaliciji SDP-a i Živog zida

SDP-ov zastupnik danas je posve otvoreno Živom zidu predložio suradnju

ZADNJA IZMJENA: svi 7, 2018

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras danas je na svom Facebooku izveo malu logičku vježbu pa sad svi pričaju o mogućnosti koalicije SDP-a i Živog zida. Nakon što je Ivan Pernar u jučerašnjoj objavi aludirao da bi SDP, da je iskreno lijeva stranka, radije koalirao sa Živim zidom nego sa HDZ-om, Maras mu je danas posve ozbiljno predložio potencijalnu suradnju.

U nešto dužem postu, Pernar je između ostaloga, o SDP-u napisao ovako: “Da stanu na stranu radnika koji žive od rada, a ne banaka koje žive od kamate. Da stanu na stranu istine i pravde, a ne na stranu jačeg. Da stanu uz radnike, a ne uz privatizacijske tajkune. Da stanu uz ovršene, a ne uz odvjetnička društva i javne bilježnike. Da stanu uz Palestince, a ne uz cioniste. Da SDP ima crvenu zvijezdu u srcu, a ne samo u formi bedža na odijelu, ne bi nakon idućih izbora koalirao s HDZ-om, nego s nama”.

Kažu drugovi iz SDP-a da im nitko neće uzeti crvenu zvijezdu, kamo sreće da zaista skrenu u lijevo i odbace slugansku…

Objavljuje Ivan Pernar6. svibnja 2018

Pernara nazvao amigom iz Sabora

Maras se u današnjoj objavi, očigledno, referirao na Pernara i napisao kako nikada ne bi pristao na koaliciju s HDZ-om, i da bi mu je puno bliža suradnju sa Živim zidom. “Vidim da bi Ivan Pernar radije u koaliciju sa SDP-om nego HDZ-om. Ja na koaliciju sa HDZ-om nikada ne bih pristao. To znači da bih ja radije u koaliciju sa ŽZ nego sa HDZ-om. Znači za koalicijom HDZ-a i SDP-a neće biti potrebe ukoliko je moj amigo iz Sabora iskren”, napisao je Maras.

Vidim da bi Ivan Pernar radije u koaliciju sa SDP-om nego HDZ-om. Ja na koaliciju sa HDZ-om nikada ne bih pristao. To…

Objavljuje Gordan Maras7. svibnja 2018

Jerko Mihaljević
Telegram autor
729 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program