Bandić je natjerao suradnika da odštopa začepljeni slivnik. Nabavio mu je štap i sve fino nadgledao

Prazna vrećica kikirikija koja je zaštopala slivnik smjesta je uklonjena

ZADNJA IZMJENA: lis 17, 2020
Foto: HRT Radio Sljeme/Facebook

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je bio u ophodnji Donjim gradom, a video i fotografije ekspresno su postale hit. U nekom trenutku gradonačelnik i njegova pratnja naišli su na ozbiljan komunalni problem: začepljen ulični odvod u kombinaciji s kišnim vremenom doveo je do stvaranja poprilične lokve na cesti.

Bandić je smjesta zaustavio čitavu grupu i počeo svojim suradnicima delegirati kako da riješe problem. Jednom gospodinu Bandić je nabavio granu da njom pročačka po slivniku, a gradonačelnik je sve pomno nadzirao i aktivno mu davao upute.

Bandić je sve riješio

Tijekom obilaska Gradske četvrti Donji grad, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je uočio poveću lokvu…

Posted by Zagrebancija.com on Friday, October 16, 2020

Kada mu je Bandić točno objasnio što treba učiniti, gospodin koji se opremljen samo tankim štapom upustio u čišćenje odvoda, uspješno je obavio svoj dio posla. Prazna vrećica kikirikija koja je zaštopala slivnik smjesta je uklonjena.

Gradonačelnik Bandić u strip epizodi: Začepljeni odvod ⚠️

Posted by HRT Radio Sljeme on Friday, October 16, 2020

Obećanja da će pojesti snijeg i polizati asfalt

Ovo nije prvi put da Milan Bandić vlastoručno rješava komunalne probleme u svome gradu. Možda se sjećate kad je za vrijeme mećave u prosincu 2012. godine stao na čelo Zimske službe i građanima obećao da će pojesti snijeg koji je zatrpao zagrebačke ceste.

Još odlučnije Bandić je nastupio u siječnju 2014. godine, kada je uoči najavljene snježne oluje zajamčio da će polizati asfalt i pojesti sav snijeg koji padne.

Vedran Vrabec
Telegram autor
2137 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program