Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Kultura

Izgleda da je Christina Applegate konačno dobila ulogu života

Izašao je trailer za film o životu Meryl Streep, a legendarna Kelly igra naslovnu ulogu

meryl
Pošalji Podijeli Tweetaj

Vjerujem da se svi jako dobro sjećate Kelly iz serije Bračne vode. Pa, Christina Applegate nije potonula u zemlju nakon što se ta kultna serija ugasila nego je u tišini nastavila sa svojom karijerom komičarke. Posljednji projekt kojeg se dohvatila je uloga Meryl Streep. Naravno, radi se o parodiji. Dio je to projekta Meryl: The Lifetime Biopic (koji se, doduše, vjerojatno nikad neće ostvariti u potpunosti).

Snimila je urnebesno smiješan video u kojem je ponudila svoje tumačenje nekih od najpoznatijih uloga legende svjetskoga glumišta koja je čak devetnaest puta bila nominirana za Oscara. U traileru za taj film o životu Meryl Streep koji nikad neće biti snimljen Applegate je tako reprizirala uloge iz filmova kao što su Vrag nosi Pradu, Kramer protiv Kramera, Mamma Mije i mnogih drugih.

Izgleda da se Christina svojski potrudila da izgleda kao da se uopće ne trudi. Barem tako misle kritičari. No, tko zna što bi o svemu ovome mislila legendarna Meryl Streep. Premda ona slovi kao žena koja ima smisla za humor pa bi se vjerojatno samo dobrano nasmijala.

Podijeli 0 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani