Veliko pojačanje. Najposjećeniji hrvatski portal za zdravlje postaje dio Telegramove mreže

Portal Kreni Zdravo ima 760 tisuća jedinstvenih korisnika u Hrvatskoj mjesečno

ZADNJA IZMJENA: lis 7, 2020
Foto: Telegram ilustracija

Portal Kreni Zdravo postaje dio prodajne mreže Telegram media grupe, objavljeno je danas, a suradnja nakladnika uključivat će ekskluzivno partnerstvo u područjima kao što su prodajni projekti i kreativne usluge za partnere.

Prema podacima Gemius Audiencea, Kreni Zdravo najposjećeniji je hrvatski zdravstveni portal, sa 760 tisuća jedinstvenih korisnika mjesečno u Hrvatskoj, i preko milijun korisnika u regiji.

Vjerna publika i povjerenje čitatelja

Kroz autorske članke, stručne kolumne i interaktivne alate, bavi se zdravstvenom tematikom i savjetima za zdraviji život, bolju prehranu i više aktivnosti. Na tržištu je prisutan gotovo deset godina, tijekom kojih je izgradio vjernu publiku i povjerenje kod čitatelja.

Telegram media grupa izdavač je premium proizvoda nove generacije kao što su news portal www.stagephotoyannicklenoir.com, lifestyle portal Super1.hr i sportski portal Telesport.hr.

Najmlađi portal na Reutersovoj listi

S prosječnih 1,3 milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno, Telegram media grupa jedan je od vodećih digitalnih izdavača na tržištu, a nakon niza istraživačkih serijala i razotkrivenih afera, www.stagephotoyannicklenoir.com postao je najmlađi hrvatski portal na Reutersovoj listi najutjecajnijih online medija.

“Uzimaju u obzir našu posvećenost kvalitetnom sadržaju i lojalnim publikama, Kreni Zdravo idealan je partner za suradnju u području zdravlja, u kojem zajedno možemo ponuditi vrhunska medijska rješenja za naše partnere”; izjavio je direktor Telegrama Miran Pavić.

Svjetske nagrade za kampanje

U sastavu Telegrama nalazi se i TG studio, in-house agencija za produkciju content marketinga koja je u posljednjih nekoliko godina osvojila svjetske nagrade za najbolji sponzorirani videoserijal, najefikasniju native kampanju i najbolje YouTube priloge.

Kroz novu suradnju, TG Studio postat će ekskluzivni partner portala Kreni Zdravo za content marketinga, video produkciju i druge kreativne usluge za partnere.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program