Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Biznis & tech

Leonardo DiCaprio osvojio je prvog Oscara, a na Twitteru je zbog toga postavljen novi rekord

Tijekom proglašenja pobjednika objavljeno je rekordnih 440.000 tvitova po minuti

Pošalji Podijeli Tweetaj

Povijesni trenutak na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, na kojoj je Leonardo Di Caprio, nakon iščekivanja koje traje 22 godine i četiri nominacije, konačno nagrađen za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu The Revenant, ostat će zapamćena po još jednoj stvari – obaranju rekorda u količini tvitova.

U trenutku proglašenja Leonarda DiCaprija na društvenoj mreži je objavljeno rekrodnih 440.000 tvitova u minuti, čime je oboren prijašnji rekord koji je također vezan za svečanost dodjele Oskara. Bio je to legendarni grupni selfie Ellen Degeneres 2014. godine.

Prema Twitterovim podacima, u trenutku kada je Di Caprio primao nagradu, objavljeno je više od 440.000 tvitova u minuti. Za usporedbu, prethodni rekorder, tvit Ellen Degeneres pokrenuo je lavinu od 255.000 tvitova u minuti.

Osim što se zahvalio svojoj obitelji i cijeloj ekipi koja je s njime radila na The Revenantu, DiCaprio je kao dugogodišnji aktivist i borac za zaštitu okoliša dobar dio svojeg govora zahvale posvetio klimatskim promjenama i ekologiji.

“Klimatske promjene su stvarne i događaju se upravo sada”, kazao je DiCaprio. “One predstavljanju najveću prijetnju cijeloj našoj vrsti. To je nešto na čemu moramo zajednički raditi i moramo prestati s odugovlačenjem. Nemojmo uzimati naš planet zdravo za gotovo. Ja ovu ne gradu ne uzimam zdravo za gotovo.”

Podijeli 0 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani